Čistý dizajn recepcie súkromnej kliniky Mediconet, Heydukova ul.

Otvorenie a vytvorenie jedného veľkého priestoru zrušením viacerých priečok s využitám stávajúceho mobiliáru. Vytvorenie jednej elegantnej recepcie namiesto dvoch separátnych, na základe návrhu a jeho vizualizácie. Návrh recepcie je v absolútne čistom dizajne. Stredové plochy sú zošikmené jedným smerom, okrajové nohy opačným smerom. Recepcia tým dostáva význam akoby „provy“ lode na ceste ku zdraviu. Nasvietená predná šikná plocha je veľmi elegantná a minimalistická.

Čo však vyzerá jednoducho, jednoduché vôbec nebolo. Tak stredovú, ako i krajné nohy bolo treba v opačnom uhle spojiť s pultom tak, aby všetko “hralo”. Rozšírenie recepcie spôsobilo, že nepostačoval jednoliaty plát o šírke 3000 mm. Kedže som sa nevedala zmieriť z predelením plochy, navrhla som pravú nohu asymetricky rozšíriť “čo to dá”. Dalo to cca ďaľší meter, ale celku to vôbec neublížilo, naopak, recepcia získala asymetriou nôh ďalší šmrnc. Vnútorné vybavenie sledovalo možnosť vedenia elektriny v dutej prednej časti, ako aj úložný priestor pre šanony a tlačiareň.

Súčasťou zámeru bola aj hra s logom. Pôvodný zámer bol umiestniť a nasvietiť jeho veľkú časť pod pult a časť “položiť na plut” v podobe rovnako zošikmeného podstavca  plexiskla s potlačou, príp. led nasvietením. To mohlo byť tak fixné ako i mobilné. Nakoniec bolo logo umiestnené na inom mieste.