Dizajn sviežej obývačky v širšom centre Bratislavy

SK Dizajn bytu a sviežej modernej obývačky na Vajnorskej ul. Obývačka má navrhnutý veľkorysý úložný priestor schovaný v bočnej obývačkovej zostave. Tá sa skladá z množstva menších nástenných skriniek,  s rytmickým farebným členením. Opticky teda nie je súčasťou obývačky veľká úložná stena, ktorá by inak pôsobila masívnym dojmom. Prírodný ráz interiéru podtrhuje stôl i lampa s drevenými nohami z konárov. Skladba stenovej zostavy aj farebnosť je vo viacerých variantách. Viac o kúpeľni na stránke jej realizácie

EN Fresh modern living room design with broad storage being artfully hided in the side cabinet wall  The cabinet wall is broken into various wall cabinet pieces furthermore being created with rhythmically color scheme. Thus a massive storage is not part of the living room in this way any more. Natural aspect is reached by using lops within table and lamps legs. The wall cabinets scheme is available in many enclosed schemes and color variations.