Interiérový dizajn – zo starého domu nový, Masarykova kolónia, Bratislava

SK Otvorenie prízemia starého rodinného domu v historickej časti Trnávky, a vytvorenie veľkolepého otvoreného priestoru v zmysle súčasných nárokov na bývanie. Zachovanie priehľadu do jedálenskej časti a iba jemné oddelenie od kuchyne. Na druhej strane zachovanie širšej stredovej steny  umožňuje oddeliť obývačku od zázemia. Uplatnenie svetelných podhľadov, ako aj veľkorysé obloženie okrasným kameňom, na vybraných miestach tak, aby obklad pôsobil prirodzene a zároveň nezahltil priestor.

EN Open space design basement concept of previous 3-room basement of 2-storey house situated in the historical part of Trnavka.  Premeditated wall keeping on the places where needed with the respect of balance of view keeping in dining part so as view preventing in hall part. The use of luminous suspended ceiling. The use of .wall coverings in a broad manner where possible  with respect to natural use and preventing the room “consumption”. The next two stores has been remodelated withe complete remixture of the rooms.